Gratis verzending vanaf €40!

Visie

VOORthuis-online is ontstaan in een huiskamer van een “gewoon normaal” gezin met een duidelijke visie. Zowel voor het gezin als voor de omgeving. Als eerst ging het om bewust voeding eten en goed voor je lichaam zorgen. Al snel daarna kwamen onderwerpen als onderwijs, de medische wereld en bewust in verbinding leven langs. En we weten.. deze bewustwording stopt niet en is voor iedereen, dus ook voor u.

 

WhatsApp Image 2023-12-02 at 09.42.59

Om die bewustwording makkelijk en betaalbaar te kunnen delen wilden we al een aantal keer een fysieke winkel openen, maar dit was niet ons pad. Daarom is VOORthuis maar gewoon online gegaan. Want als je al deze bewuste ideeën fysiek wilt uitvoeren is je bereik beperkt en op deze manier kunnen we met meer gezinnen en mensen samenwerken en het bereik vergroten en anderen vooral laten meegenieten van de stappen die wij al hebben gemaakt en de onderzoeken die wij al hebben gedaan die u dan niet meer hoeft te doen.

VOORthuis is dus voor iedereen die maar iets voor THUIS of voor ’t HUIS nodig heeft. Wij denken hierbij onder andere aan voeding, verzorging, inrichting, schoeisel, kleding en we beginnen bij de huisdieren.

 

Uw hond of kat is onderdeel van uw leven en die wilt u geven wat het nodig heeft. Wij weten vanuit 18 jaar ervaring gewerkt te hebben in de branche welke producten het beste passen bij welk dier. Daarom is dit eerste assortiment met zorg en bewust keuzes uitgekozen om zo weer aan u door te geven.


Natuurlijke hondensnacks voor een gezonde viervoeter

Neem contact op

Voelt u zich aangesproken tot één van deze thema’s of onderwerpen of heeft u zelf iets in huis wat ook voor anderen hun thuis een toevoeging kan zijn? Neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag verder om uw product bij anderen te brengen!

Scroll naar boven